dimecres, 24 d’octubre del 2007

Eduard Canimas


Llegint al Xavi, m'ha vingut al cap l'amic Eduard i no he parat fins que he recordat on tenia guardat el seu video,però no em deixa penjar-lo, sembla ser que pesa massa. Poso l'enlla
pq el mireu, però el més important, ja ho sabeu, és la lletra. http://www.canimas.net/ cliqueu on diu video KYRIELEISON.


"Un dia un déu va fer de fang la mirada/ un dia un déu va fer el gemec de molts infants./ Va fer un grapt d'ocells tancats dins d'una gàbia, que fa olt temps va ser creada/ per les mans d'un escultor .../ Que és mort!




Decidits hem arrancat /un vel negre que ens cobria/la cara, els ulls, les mans/ i el secret d'un altra vida./ Hem trencat les reixes/ hem cremat velles estàtues./ Ara els vells guardians del món/ no sabran mai més qui som.../QUI SOM?




Farem caure l'imperi/ d'aquells que miren però no hi veuen./ No hi haurà cap més destí/ si no el que tu i jo hem decidit./ Travessant totes les portes/d'allò que en diuen REALITAT/ FOLLAREM SOBRE LES RUNES D'AQUELLS PECATS QUE ENS FEIEN POR... AHIR!!!!"




2 comentaris:

Despistado ha dit...

Som del mateix material que es teixen els somnis; la nostra petita vida está envoltada de somnis.
Shakespeare

Espe López ha dit...

mmm tengo q admitir que en catalan me cuesta pillarlo....

XDD